Това стнва след среща с полицаи, които са недоволни от заповедта.По-рано

...
Това стнва след среща с полицаи, които са недоволни от заповедта.По-рано
Коментари Харесай

След протест: Вътрешният министър Стоянов отмени заповедта на предшественика си за съкращения на полицаи

Това стнва след среща с служители на реда, които са недоволни от заповедта.

По-рано през днешния ден, както и в събота, чиновници на " Специализирани полицейски сили " в Столичната дирекция на вътрешните работи стачкуваха пред постройката на Министерство на вътрешните работи, недоволни от издадена в края на април заповед на някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев.

 

С нея се редуцират бройки в звеното и се предлага на част от чиновниците да бъдат преместени в районни полицейски ръководства в София и страната.

 

Заради това чиновници настояха за среща с човек от управлението на вътрешното министерство.

 

По-рано през днешния ден служителят на реда Ангел Коцев от Специализираните полицейски сили в Столична дирекция на вътрешните работи сподели пред БНР:

 

" Това, което се направи в петък, както се споделя след 5 часа, в последния миг, като цяло не сме срещу тази промяна, срещу сме метода, по който се прави. В бързината са употребявали това – човек да се обърка, и са отишли и са разписали.

 

Аз персонално не съм разписал. Днес ще реша дали да разпиша или да напусна системата. Аз имам 30 години трудов стаж, аз съм на 50 години. На тази възраст не мисля, че в районно ръководство ще съм по-ефективен, в сравнение с мястото си сега.

 

Ако ми оферират друга работа, тъй като съм възрастен, да ми предложат конструкция като метрото, примерно, където мога да съм по-полезен, в сравнение с в районно, където един по-млад човек по-добре ще се оправи от мен. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР